2009. november 10., kedd

Konferencia a tudományról, alkalmazott tudományról, mindennapi életről, sikerről, vállalkozásról

Egy háromnapos konferenciát szervezek magyar anyanyelvűeknek.

A konferencia célja a tudományos alapkutatások jelenlegi állásának ismertetése, az elért kutatási eredmények alkalmazása a fejlesztésben, gyártásban, szolgáltatásokban és oktatásban, valamint a mindennapi életben.

Az előadások is a fenti célok alapján oszlanak meg:

1. nap: elméleti tudományos előadások. Az előadók saját tudományos területük legújabb eredményeit, és a még nem tisztázott kérdéseket mutatják be, a nem szakmabeliek számára is érthető módon. Szakterületek: matematika, fizika, csillagászat, vegytan, biológia, orvostudományok, pszichológia, számítástechnika stb.

2. nap: az alapkutatások eredményeinek alkalmazása az alkalmazott tudományok és műszaki fejlesztés terén. Itt olyan konkrét eredményekről lesz szó, amelyek az emberek mindennapi életét befolyásolják. Például: fűtés, világítás, napelemek, napkollektorok, biogáz és egyéb alternatív energiaforrások (nap-, szél-, geotermális energia stb.) hasznosítása a háztartásban, kommunikáció, közlekedés (kerékpár, villanyautó), ruházkodás, lakóhely kialakítása, egészséges életmód, párkeresés, közösségi élet, lelki egészség, sport, a szabadidő eltöltése, szórakozás, a vallás szerepe stb.

3. nap: a tudomány eredményeinek alkalmazását lehetővé tevő pénzügyi alapok megteremtése. Karrier, vállalkozás, üzleti siker, takarékoskodás, pénzügyek.

Nagyon fontos: Az előadások nem egyes cégek, intézmények vagy MLM hálózatok reklámrendezvényei lesznek. Az előadóknak tárgyilagosan be kell mutatniuk a különböző lehetőségeket, a konkurrens cégek által kínált megoldásokat is.

A legfontosabb cél a tudás, az ismeretek megosztása, a közösségépítés, és a tudomány eredményeinek felhasználása az egyének, a családok, a magyarság, az európaiak és az emberiség érdekében.

A részvétel önköltséges alapon történik, minden résztvevő regisztrációs díjat fizet. Az előadók esetében nincs regisztrációs díj, de egyéb költségeket (utazás, szállás, étkezés) egyelőre maguknak kell állniuk.

Olyan résztvevőket várok, akik elutasítják az alkoholt, a kábítószereket, a dohányzást (ilyenek fogyasztására a rendezvény ideje alatt nem is lesz lehetőség), a környezetszennyezést, és szívügyüknek tekintik a bűnözés elleni harcot is.

A jelentkezési lap az interneten lesz kitölthető, a jelentkezés a regisztrációs díj befizetése után válik érvényessé. A részletekről hamarosan beszámolok.
Visszajelzéseket, jelenkezéseket a tofalvip(kukac)gmail.com e-mail címre várok.



Kiegészítések, kapcsolódó hírek, fórumok, események:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd be ide a megjegyzésed!